Roche

Előtérbe kerül az értékalapú ellátás

A Roche­ Bu­da­örsön hozta­ létre az Euró­pai Farma­kovigilancia Központot. Padraic Ward, a cég euró­pai vezetője a Világgazdaságnak adott interjút.

Előtérbe kerül az értékalapú ellátás

A Roche­ Bu­da­örsön hozta­ létre az Euró­pai Farma­kovigilancia Központot. Padraic Ward, a cég euró­pai vezetője a Világgazdaságnak elmondta: költséghatékonyabbá teszi a munkát, hogy 29 ország adatai egy helyen lesznek elérhetők.

Az erős frank lenyomta a Roche profitját

A Roche Holding AG svájci gyógyszeripari óriáscég tavalyi profitja 5 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, a cég ezt azzal indokolta, hogy adózott eredményét az erős frank rontotta, aminek a kedvezőtlen hatását csak részben ellensúlyozták a diagnosztikai üzletág, valamint a mellrák elleni gyógyszereladások terén elért sikerek.

A Roche neve alatt kerül a világpiaca a magyar cég terméke

Háromoldalú megállapodást írt alá a magyar családi vállalkozás, a 77 Elektronika Kft., a Nemzeti Külgazdasági Hivatal és a svájci gyógyszeripari és diagnosztikai cég, a Roche Diagnostics Ltd. Az eddig megkötött stratégiai megállapodások körében ez az első alkalom, hogy egy magyar középvállalat és egy külföldi világcég lett az állami ügynökség stratégiai partnere.
Világgazdaság Piactér