szerviz

Emelkedhetnek a szervizek díjai

Ha az autójavító iparban nem oldódik meg a létszámhiány, úgy minden bizonnyal emelkedhetnek a szolgáltatások árai Gablini Gábor, a Gémosz elnöke szerint.

Más árat kap a biztosító a szervizben

Évekkel ezelőtt egy biztosító már harcba szállt a szervizekkel, amiért a biztosítós javításoknál nem adják tovább az alkatrész-kereskedőktől kapott kedvezményeiket.

Sok a kontár pénztárgépszerelő

Szigorítaná a szervizengedélyhez jutás feltételeit a Magyar Pénztárgép Szövetség (MPSZ) - olvasható a szombati Népszabadságban.

Az autósboltok és a szervizek felénél találtak szabálytalanságot a fogyasztóvédők

Összehangolt országos ellenőrző akciót szervezett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Nemzeti Közlekedési Hatóság, az ellenőrzött autókereskedések, autószervizek, és autósboltok közül minden második helyen volt valamilyen jogsértés, a vizsgált alkatrészek közül pedig minden tizenkettedikkel volt valamilyen probléma - közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ma az MTI-vel.

Élesedik a verseny a szervizeknél

Az új autók forgalmának évek óta tartó csökkenése nem csupán a magyar járműállomány öregedését okozta, hanem kiélesedett a verseny a fehér- és a fekete szervizek között. Az importőrök Értünk hozzá kampányáról és a márkaszervizek melletti érvekről Erdélyi Péter, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete ügyvezető elnöke beszélt a Világgazdaságnak

Szinte biztos vége a Saab-gyártásnak, mi lesz az itteni szervizzel?

Átalakul a Polar Mobil Kft., amely eddig a Saab és az Isuzu autómárkák importőreként működött több közép európai piacon, illetve saját márkakereskedést és márkaszervizt üzemeltetett a fővárosban: a cég megszünteti a kiskereskedelmi tevékenységet, s csak a nagykereskedelmi, importőri feladatokra koncentrál.
Világgazdaság Piactér