Szili

Paul Lendvai: Ezt írja ki Orbán a dolgozószobájába!

A nacionalizmus a magyar történelem legveszélyesebb jelensége. Kosáry Domokossal értek egyet, aki szerint először is a tehetetlenség nem politikai erény. Ezt egyébként ki kellene írni Orbán Viktor dolgozószobájába, amikor a munkatársait válogatja – szögezte le Paul Lendvai a Népszabadságnak.
2011.03.20 Olvasási idő:

Szilinek nem tett jót az alkotmányozás, Selmeczinek a nyugdíjvédelem

A politikai közhangulat általános romlásáról és ennek jegyében a kormányzó pártszövetség támogatottságának visszaeséséről számol be a HVG megbízásából készült februári Medián-elemzés.
2011.02.24 Olvasási idő:

Szili: nemcsak az elvonást kell hangsúlyozni

Egy új baloldali gondolkodás meghonosítására kell kísérletet tenni - mondta Szili Katalin.
2009.10.07 Olvasási idő:

Szilinél a bivalybőr táska - Fotók!

Ha az ország továbbra is fegyelmezett költségvetési politikát folytat, akkor jövőre megindulhat a gazdaság növekedése, és tartható lesz a 3,8 százalékos eredményszemléletű államháztartási hiány - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter pénteken Budapesten, mielőtt Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének átadta volna a jövő évi költségvetés tervezetét.
2009.09.11 Olvasási idő:

"Tiszta a lelkiismeretem" - Baloldali mozgalmat indít Szili

Baloldali mozgalmat indít a házelnöki posztjáról távozó Szili Katalin. Szerinte a választások után meg kell vitatniuk: a pártban megfér-e egymással – a népnemzetitől a liberálisig – mindenki – írja a 168 óra.
2009.09.03 Olvasási idő:

EU: Kötelességünk a nyelvtörvény ügyében fellépni, ha ütközik a joggal

Az Európai Parlament nyitott arra, hogy meghallgassa a szlovák államnyelvtörvénnyel kapcsolatos problémákat – írja a klubradio.hu.
2009.09.02 Olvasási idő:

Szili nem vesz részt az MSZP irányításában

Szili Katalin nem kér posztot az MSZP országos választási bizottságában, így egyértelmű, hogy ebben a ciklusban már nem vesz részt a párt irányításában – írja a Népszabadság.
2009.08.27 Olvasási idő:

Bokros: olyan ember legyen uniós biztos, "akire mindenki felnézhet"

Ne politikai kapcsolatok alapján, hanem érdemek szerint döntsön arról Bajnai Gordon miniszterelnök, hogy ki legyen Magyarország következő biztosa az Európai Bizottságban - kérte Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti képviselője a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában.
2009.07.10 Olvasási idő:

Veres lehet a következő magyar EU-biztos?

Veres János volt pénzügyminiszter elvállalná az uniós biztosi posztra jelölést - írja az MTI alapján a hirado.hu.
2009.07.09 Olvasási idő:

Szili sajnálja, hogy senki nem hívta – Uniós helyre "hajt"?

A napokban találkozik Szili Katalin és Lendvai Ildikó, hogy pontosítsák, milyen feladatmegosztásban tud csatlakozni a választási felkészüléshez a házelnöki tisztéről lemondó politikus.
2009.07.08 Olvasási idő: