ügynök

Lech Walesa továbbra is tagadja ügynökmúltját

Ismét hamisítványnak nevezte kedden az ügynökmúltjára utaló iratokat Lech Walesa Nobel-békedíjas volt munkásvezér, a Szolidaritás független szakszervezet egyik alapítója, későbbi lengyel államfő, reagálva ezzel a hamisítást kizáró írásszakértői elemzés múlt heti közzétételére.

Kiderült: hazudott, és mégiscsak ügynök volt Lech Walesa

A grafológiai vizsgálat kizárta, hogy meghamisították az ügynökmúlttal gyanúsított Nobel-békedíjas volt munkásvezér, későbbi államfő, Lech Walesa beszervezésére utaló dossziét - közölte kedden a lengyel Nemzeti Emlékezet Intézete (IPN).

Besokalltak a tulajok

Valami készül Britanniában: a Premier League (PL) klubtulajdonosai fellázadtak, elegük lett a játékosügynökök zsarolásából.

Sokallja a FIFA a jutalékot

Jövő áprilistól új szabályozás lesz érvényes a játékos-ügynökökre, a korábbi licencek érvényüket vesztik, minden közvetítői tevékenység a FIFA és a nemzeti szövetségek joghatósága alá kerül.

Mégis vannak ügynöklisták?

Írásbeli kérdéssel fordul Schiffer András, az LMP társelnöke a közigazgatási és igazságügyi miniszterhez, hogy megtudja, a kormány milyen lista alapján akarja megvonni az egykori állampárti ügynökök és örököseik nyugdíjpótlékát.

Megvonják a III/III-as ügynökök nyugdíjpótlékát

Több mint száz egykori III/III-as ügynöktől, illetve örökösétől vonja meg a kormány a nyugdíjpótlékát - tudta meg a Hír Televízió Rétvári Bencétől, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárától.

Volt KGB-ügynöké lesz a The Independent

Az egykori szovjet államvédelmi szolgálat, a KGB egyik volt londoni rezidense veszi meg a legnagyobb brit liberális napilapot, a The Independentet, és vasárnapi testvérlapját, a The Independent on Sundayt.

Tollvonással vetett véget a PSZÁF 70 cég életének

Azonnali hatállyal törölték a felügyeleti nyilvántartásból a prágai székhelyű Capital Partners a.s. határon átnyúló befektetési szolgáltató valamennyi magyarországi függő ügynökét – derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) legfrissebb közleményéből.
Világgazdaság Piactér