Az Orlen mobilalkalmazásának használatával olcsóbban lehet a társaság magyarországi kútjainál tankolni – olvasható a cég közleményében. Az appban lehívható kuponkóddal az autósok havonta négy, tetszőlegesen megválasztott alkalommal literenként 10 forint azonnali kedvezményt érvényesíthetnek, amely a normál Efecta és a prémium Verva üzemanyagok, illetve LPG tankolásakor egyaránt felhasználható az Orlen összes hazai töltőállomásán. Ehhez azonban legalább 20 liter üzemanyagot kell vásárolni.

Orlen
Havi négy alkalommal vehető igénybe a kedvezmény.
Fotó: Flow PR

Jó a mobillefedettség, adott a lehetőség a felhasználóknak 

„Abban bízunk, hogy a konkrét dátumhoz kötött akciós napok meghirdetése helyett a hazai autósok szívesebben döntenek egyénileg kedvezőbb árú tankolásaik időpontjáról. Ezzel egyben az adott napokhoz kötött akciókkal együtt járó torlódások, hosszabb sorban állások is megelőzhetővé válnak" – idézi a közlemény Jaroslaw Szeligát, a magyarországi Orlen töltőállomásokat üzemeltető, az Orlen csoport tagjaként működő Normbenz Magyarország Kft. ügyvezetőjét.

A Magyarországra jellemző magas mobillefedettség és az okostelefonok tudatos használata révén a vásárlók a társaság tapasztalatai szerint minden probléma nélkül képesek a kedvezmény gyors és zökkenőmentes igénybevételére. Az Orlen app használata egyszerű: a kuponkód egy érintéssel lehívható, majd azt a kasszánál felmutatva rögtön érvényesíthető a literenként 10 forintos árkedvezmény. A társaság bízik abban, hogy mind többen élnek ezzel a lehetőséggel, és kipróbálják a Magyarországon 2022. december 1. – az Orlen hazai piacra lépése óta – elérhető normál Efecta és prémium Verva üzemanyagokat.

Még át kell venni 24 Mol-kutat

Az Orlen további fejlesztésekre készül Magyarországon. 2024-ben további 64 töltőállomást vesz át a Mol csoporttól, ezzel a töltőállomások száma alapján a helyi piac negyedik legnagyobb szereplője lesz. Az Orlen jelenleg Európa hat országában – Magyarországon, Lengyelországban, Németországban, Csehországban, Litvániában és Szlovákiában – összesen 3000 öltőállomást üzemeltet. Az Orlen márkanéven működtetett töltőállomásainak számát 2030-ra 3500-ra, külföldi telephelyeinek teljes értékesítési hálózatban elért részesedését pedig 37 százalékról 45 százalékra szeretné növelni.