Minden idők legrosszabb politikusi frizuráját immár nem a két legikonikusabb egykori országvezető fején kell keresni, ugyanis mind a volt amerikai elnököt, Donald Trumpot, mind a korábbi brit kormányfőt, Boris Johnsont lepipálta egy észt képviselő.

Republican National Convention where Trump will be formally nominated as candidate
Fotó: AFP

Noha frizura terén mindkét politikus jellegzetes külsőségekkel büszkélkedhet, az észt EKRE párt képviselője, Rain Epler jócskán túltesz rajtuk a Politico gyűjtése szerint. Epler még friss hal a politika vízében, hiszen csak múlt héten került be a parlamentbe, de máris letette a névjegyét. A lap írása szerint Epler valószínűleg nem tudta eldönteni, hogy pontosan milyen vágást is szeretne, ebből jött ki ez a sisakra emlékeztető valami: 

Ugyanakkor a sisaknak még meglehet a maga üzenete, hiszen a radikális képviselő ezzel üzenhet megválasztóinak, hogy kész harcba indulni értük. Mások szerint viszont a fodrásza egyszerűen csak más párt szimpatizánsa és bosszúból tette tönkre a képviselő frizuráját. Mindenesetre el kell ismerni, hogy az eredmény rendkívül emlékezetesre sikerült.