Rekordidő, mindössze tíz munkanap alatt összedobták a támogatók a One more like című magyar játékfilm finanszírozására indított közösségi kampány 80 százalékát az első hazai közönségre szabott online piactéren, a Brancson. Az alkotás a Z generációt érintő közösségi szex útvesztőjéről szól. Főszereplője, az ismert sorozatszínész, Gombos Krisztián segítségével az alkotók őszintén és tabuk nélkül kívánják bemutatni a szociális médiában elterjedt szexuális tartalomkészítés világát és annak veszélyeit.

ONE MORE LIKE / BRANCS 
közösségi, kampány, plakát,
Gombos Krisztián segítségével az alkotók őszintén és tabuk nélkül mutatják be a közösségi médiában elterjedt szexuális tartalomkészítés világát. 
Fotó: One more like / Brancs 

A mű elsősorban egy korjelenséget szeretne ábrázolni, miközben ítéletek nélkül vet fel kérdéseket. A különböző online platformok és videómegosztó oldalak like-vadász szemléletmódja ugyanis felerősítette a vágyat a fiatalokban, hogy egyre többet mutassanak meg magukból. A merészebb és intimebb tartalmakkal egyrészről pénzt, másrészről figyelmet, rajongást, szeretetet vagy elismerést akarnak szerezni. 

A célzottan erotikus és pornográf platformok folyamatosan növekvő számban vonzzák be az erre a témára érzékeny, adott esetben forráshiánnyal küzdő vagy érzelmeiben manipulálható ifjabb generációt.

A One more like története: egy fiatal fiú a számára addig ismeretlen közösségimédia-platformon kíván bevételhez és népszerűséghez jutni, ám olyan tartalomgyártási cunamiba keveredik, amely előbb gyökeresen megváltoztatja az életét, majd a személyiségét is. Habár a könnyűnek tűnő munka és a magas kereseti lehetőség vonzó, a sorozatos bizonytalan döntések miatt a drámai végkifejlet elkerülhetetlenné válik.

A Brancskozosseg.hu portálon a következő összegekkel támogatható a One more like:

  • 5000 forint (filmnéző csomag),
  • 10 000 forint (támogatói csomag köszönő videóval),
  • 25 000 forint (exkluzív filmvetítéscsomag),
  • 75 000 forint (stábtagcsomag),
  • 250 000 forint (associate producer csomag),
  • 500 000 forint (limitált co-produceri csomag).

A kampány lezárását követően azonnal megkezdődhetnek a gyártási előkészületek, a forgatás június–július körül, míg a bemutató 2024 februárjában várható. 

Pálfai Károly író-rendező elmondta, a további támogatások lehetőséget adnak arra, hogy még jobb technikai minőség mellett több helyszínen és izgalmasabb cselekményeket forgassanak le a filmhez. Hozzátette: annak kifejezetten örül, hogy a magyar emberek szerint is fontos és aktuális ez a téma, amellyel foglalkozni kell.

Összedobták a nézők a pénzt az Exkluzív Éjjeli Matinéra

A nézők bársonyfotelben borozgatva-sajtozgatva bele is szólhatnak a műsor alakulásába.