BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kukacos csokit találtak a tatabányai a Tescóban – videó

A Facebookon közétett feltételen jól látszik, ahogy fehér kukacok mászkálnak a csokoládésdoboz tetején.

A tatabányai Tesco egyik polcán kukacok mászkáltak egy kiállított Lindt csokoládén, amelyről videó is készült és felkerült a közösségi médiára. Az érintett üzletlánc válaszolt a felvételre, és tájékoztatást adott a termékkel kapcsolatban – írja a Kemma.

Evesham,,Uk,-,October,2017:,Tesco,Supermarket,Sign,Atop,A
Fotó: Shutterstock

Az érintett üzlet válaszában azt írta, hogy a videóban látható árut azonnali hatállyal eltüntették az eladótérből, és megsemmisítették. Ezt követően a tatabányai áruházban fertőtlenítő takarítást végzett a személyzet. Hozzátették, hogy a videón látható termék beszállítójával 

nemcsak a tatabányai, hanem az ország összes üzletében együttes vizsgálatot tartanak annak érdekében, hogy máshol se fordulhasson elő hasonló eset.

Válaszukat azzal zárták, hogy szerződött kártevőirtó-partnerükkel még a mai napon átvizsgálják a teljes tatabányai üzletet.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.