Jared Leto korunk egyik legkülöncebb színésze, munkásságát pedig nemcsak a mozivásznakon, hanem a rockzenei színpadokon is nyomon lehet követni. Leto 2007 óta a Thirty Seconds to Mars együttes énekese és basszusgitárosa, a zenekar pedig jövőre Magyarországon is fog koncertet adni a Season 2024 világ körüli turné keretében. A koncertsorozat bejelentését Leto magához illő módon ünnepelte meg.

2023 When We Were Young Festival
LAS VEGAS, NEVADA - OCTOBER 21: Jared Leto of Thirty Seconds to Mars performs during the 2023 When We Were Young festival at the Las Vegas Festival Grounds on October 21, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Bryan Steffy/Getty Images)
Fotó: Bryan Steffy / Getty Images

Az idén 25 éves zenekar jövőre Season 2024 címmel monumentális méretű turnéba kezd, koncertezik a többi között Észak- és Dél-Amerikában, valamint Európában – közölte a Live Nation.

Leto magához hűen ünnepelte meg a turné bejelentését: megmászta a New York-i Empire State Buildinget.

A turné Latin-Amerikában indul olyan fesztiválfellépésekkel, mint a Lollapalooza Chilében, Argentínában és Brazíliában vagy az Estéreo Picnic Kolumbiában és a Tecate Pa’l Norte fesztivál Mexikóban. Ezek után a banda átteszi székhelyét Európába, ahol 28 koncertet ad az Egyesült Királyság, Belgium, Németország, Svédország, Norvégia, Dánia, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Magyarország, Ausztria, Franciaország, Svájc, Olaszország, Spanyolország és Portugália nagyvárosaiban. Ezután a show Észak-Amerikában folytatja útját, ahol a 24 legnagyobb arénában lesz látható, és előzenekarként csatlakozik az AFI, Poppy és KennyHoopla is. A turné Ausztráliában és Új-Zélandon zárul négy arénakoncerttel.

A Thirty Seconds To Mars magyarországi fellépése 2024. május 16-án lesz az MVM Dome-ban.