Extra

Így állt utoljára színpadon Benedek Miklós – Epres Panni felvétele a Vígszínházból

Epres Panni nyilvánosságra hozta Benedek Miklós utolsó fellépéséről készült felvételét.

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy 78. évében kedden reggel elhunyt Benedek Miklós, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes és kiváló művész. 

Budapest, 2024. január 9.Méltósággal viselt betegség után, életének 78. évében elhunyt Benedek Miklós, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes és kiváló művész. A felvétel 2023. szeptember 8-án készült Budapesten.MTI/Czimbal Gyula
Fotó: Czimbal Gyula / MTI

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja élete végéig színpadon állt

– írta a gyászoló család.

A színművész Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó fia után három és fél évvel halt meg. A háromszoros olimpiai bajnok életének 48. évében, súlyos betegség után hunyt el. Benedek Miklós utoljára 2023. december 13-án a Játék a kastélyban című előadásban lehetett látni a Vígszínházban. 

„Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy közelről láthattuk őt, mi és a nézőink is. 

Jellegzetes hangja és tartása, utánozhatatlan gesztusai, kedvessége, csillogó intellektusa és szellemessége velünk marad. Emlékét szeretettel és tisztelettel őrizzük” – emlékezett meg posztjában a Vígszínház.

Benedek Miklós utolsó előadásáról gyászoló menye, Epres Panni modell tett ki egy felvételt az Instagram-oldalára

 


 


 

 

Vígszínház Benedek Miklós Epres Panni
Kapcsolódó cikkek