Extra

Megműtötték Katalin hercegnét – a legrosszabb diagnózis sajtóhírek szerint kizárható

Kate Middleton előre tervezett hasi műtéten esett át, és még a kórházban lábadozik, húsvét előtt várhatóan nem jelenik meg a nyilvánosság előtt. A hercegné az orvosi leleteit szeretné megtartani magának. A People magazin információi szerint a műtétre nem rákos megbetegedés miatt került sor.

Előre tervezett és sikeres hasi műtétje után 10-14 napig még a kórházban lábadozik Kate Middleton, mielőtt onnan hazatérne – közölte szerdán a Kensington-palota, hozzátéve, hogy a walesi hercegné előreláthatólag húsvétig nem szerepel a nyilvánosság előtt.

A közlemény arra is kitér, hogy a hercegné, bár értékeli a bejelentés keltette érdeklődést, gyerekei érdekében szeretne minél inkább a normalitás talaján maradni és orvosi leleteit megtartani magának. Ezért 

a Kensington-palota is csak jelentős új információk esetén ad ki az állapotáról újabb tájékoztatást.

 

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge reacts as she hosts a roundtable with other members of the government and of the Early Years Sector to mark the release of new research from the Royal Foundation Centre for Early Childhood on June 16, 2022 in London, England. (Photo by Chris Jackson / POOL / AFP)
Fotó:  Chris Jackson / POOL / AFP

A walesi hercegné emellett elnézést kér a műtét miatt elhalasztott nyilvános eseményekért. A People magazin információi szerint a műtétre nem rákos megbetegedés miatt került sor.

A hercegné a műtét után windsori otthonában lábadozik, ahol 2022 óta él férjével, Vilmos herceggel, aki szintén kevesebbet szerepel majd a közeljövőben a nyilvánosság előtt.

 

Kate Middleton Kensington Palace műtét
Kapcsolódó cikkek