Extra

Szinte nyári meleg lesz húsvétkor

Egész héten tavaszias időre kell készülni, csapadék csak elszórtan fordulhat elő. A hét második felében a szél megerősödik, viszont a hőmérő higanyszála egyre magasabbra kúszik. Húsvétkor szinte nyári melegre, 25-26 fokra lehet számítani.

Eleinte változóan, majd erősen felhős lesz az ég. Kisebb eső csak estétől a nyugati tájakon fordulhat elő. Többfelé lesz erős a déli szél, 19-20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hot,Temperature,thermometer,On,Yellow,Sky,With,Sun,Shining,In,Summer
Szinte nyári meleg lesz húsvétkor / Fotó: Shutterstock

Szerdán eleinte változóan, majd erősen felhős lesz az ég. Kisebb eső csak estétől a nyugati tájakon fordulhat elő. Többfelé lesz erős a déli szél, 19-20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön az erősen felhős égből szórványosan várhatók záporok. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél erősödik meg. A borongósabb idő miatt hűvösebb idő lesz: 14-15 fok valószínű.

Nagypéntek

Reggelre csökken a felhőzet, többórás napsütésre van kilátás kevés gomolyfelhővel. A délnyugati szél többfelé megerősödik. A levegő 20-21 fok köré melegszik.

Szombaton csak kevés fátyol- vagy gomolyfelhő zavarja a napsütést, nem lesz csapadék. A nappali felmelegedés 21 és 26 fok közé erősödik. Erős lesz a délnyugati szél.

Húsvétvasárnap

Sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, eső nélkül. 

Nyárias meleg valószínű 25 fok körüli maximumokkal.

 

meleg húsvét nagypéntek időjárás napsütés
Kapcsolódó cikkek