Extra

Tavaszi időnk lesz, még reménykedhetünk a hétvégében is

Csütörtökön 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet. Marad a kellemes tavaszi idő.

Csütörtökön északkelet felől tovább csökken a felhőzet, sok napsütés várható. Nem lesz csapadék, az északkeleti szél megélénkül – írta meg a Köpönyeg.hu. Marad a tavaszi idő, 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Tavasz, munkakedv, wellbeing
Marad a kellemes tavaszi idő / Fotó: Shutterstock

Pénteken eleinte sok napsütésre számíthatunk, majd megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor inkább csak elszórtan északon alakul ki. Az északkeleti szél néha megélénkül, 22-24 fok körüli kellemes idő várható.

Szombaton napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Csak néhol fordul elő zápor. Az északi, északkeleti szél néha megélénkül, 20–25 fok várható délután.

Vasárnap többórás napsütés valószínű gomolyfelhőkkel. Elszórtan alakulnak ki záporok, zivatarok. Gyenge marad a szél. A maximum 20–25 fok lesz.

Hétfőn folytatódik a napos, gomolyfelhős idő. Elszórtan továbbra is előfordulhat zápor, nagyobb eséllyel a délutáni órákban, 23 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedden az erősen gomolyfelhős égből szórványosan alakul ki zápor, zivatar. A délkeleti szél megélénkül. A hőmérséklet 20–24 fok között változik.

 

tavaszi köpönyeg prognózis
Kapcsolódó cikkek