BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kánikula és napsütés várható a hét elején

Csapadékmentes idővel indul a hét. Hétfőn 30 fokos kánikula várható.

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk délutáni gomolyfelhőkkel. Esetleg délutántól északnyugaton fordulhat elő helyi zápor, zivatar – írta meg a Köpönyeg. Harmincfokos kánikula várható.

kánikula
Hétfőn 30 fokos kánikula várható / Fotó: Balogh Zoltán

Kedden csak kevés gomolyfelhő zavarja a ragyogó napsütést. Nem lesz eső, 32 fok körüli kánikula várható. A szél is gyenge marad.

Szerdán szinte zavartalan lesz a napsütés, teljesen kizárható a csapadék. Országossá válik a hőség, hiszen délután már 30–36 fok lesz. A délnyugati, majd az északnyugati szél megélénkülhet.

Csütörtökön csak fátyolfelhők zavarják a sok napsütést, melyekből nem alakul ki eső. Az északnyugati szél megélénkül, 30–33 fokos meleg valószínű.

Pénteken sok napsütésre, igazi strandidőre van kilátás, csapadék nélkül. Több helyen lehet már forróság, 35 fok feletti csúcsértékkel.

Szombaton reggel átmenetileg megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan zápor, zivatar is előfordul. Ezt leszámítva folytatódik az igazi nyári idő többórás napsütéssel, 30 fok körüli hőségre számíthatunk.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.