Hirdetés

Szerencsés kombináció, kimagasló hozam

Az MKB Bank kombinált befektetési lehetőségek sorát kínálja azoknak, akik megtakarításaikat kiemelkedő hozamok mellett kívánják kamatoztatni.

A pénzügyi válság csillapodásával nem csupán a megtakarítási kedv élénkülése figyelhető meg, hanem az is, hogy az ügyfelek tudatosabban és körültekintőbben állnak befektetési döntéseikhez. Emellett lényegesen tágabban gondolkodnak megtakarításaikról, mint néhány éve, miután a saját pénztárcájukon tapasztalhatták,  kombinált befektetési ajánlataink kiemelkedő éves betéti kamatokat nyújtanak.

A három-, illetőleg hathónapos időhorizontra szóló MKB Hozamtrió például igazán vonzó lehet mindazoknak, akik megtakarításukat okosan osztják meg és fektetik be az MKB Bank által ajánlott lehetőségek számukra leginkább megfelelő kombinációjába, a megszabott feltételek mellett.

Kiemelkedő forint betéti kamatot azok érhetnek el, akik a klasszikus lekötött forintbetét, a feltörekvő részvénypiacok közé tartozó Brazília, Oroszország, India és Kína legnagyobb és legjobb likviditású vállalatainak részvényteljesítményéből profitáló MKB BRIC tőkevédett származtatott alap, illetőleg az MKB V. vagy a befektetési egységekhez kötött MKB Kincstár életbiztosítás összeállítást választják, három egyenlő részre bontva a befektetendő – 600 ezer forintot meghaladó – összeget. Szintén kétszámjegyű EBKM-re számíthatnak azok, akik befektetésüket fele-fele arányban a három- vagy hathavi banki lekötés és az MKB BRIC tőkevédett származtatott alap között osztják meg. Akinek ennél kisebb összeg áll rendelkezésére, mind a három-, mind pedig a hathónapos időtávon magas kamat mellett helyezheti el legalább 50 ezer forintnyi megtakarítását standard lakossági lekötött forintbetétben.

A többéves időtávlatban gondolkodó befektetők számára kínálnak ideális lehetőséget az MKB Trezor Számlák: a már középtávon adóelőnyt biztosító számlákkal a megtakarítási és befektetési lehetőségek széles palettája – így az MKB Hozamtrió is – elérhető az MKB Bank 86 egységet számláló fiókhálózatában. Személyes pénzügyi tanácsadóink minden érdeklődőnek segítenek az anyagi lehetőségeihez, az életcéljaihoz, kockázattűrő képességéhez, illetve hozamelvárásaihoz leginkább igazodó megoldás megtalálásában. A konstrukciókról és a bankfiókokról további részletek találhatók a www.mkb.hu honlapon.

ebkm befektetési lehetőség MKB
Kapcsolódó cikkek