Hirdetés

Új dimenziók a céges ajándékozásban – avagy így legyél Te is jó Főnök!

Kevesen tudnak többet a jó vezetőről John C. Maxwellnél. Ő az a híres amerikai szerző, aki azt mondta: „A vezetés nem jog, hanem kiváltság. Folyamatosan ki kell érdemelnünk.” Milyen igaz! Az idézetet több helyütt is taníthatnák, vagy akár körmöltethetnék a vezető pozícióban lévőkkel, de most egy másik példa következik arra, hogyan lehet az emberből jó vezető. Ráadásul tuti tipp ez arra az esetre, amennyiben már eleve jó főnök vagy, viszont erről a dolgozókat nem árt újra és újra biztosítani!

Hogy miért? Mert a kiváló vezér ismérve nem csak az alázatosság, hanem a törődés is. A beosztottaknak nem csak a pénz számít – a megbecsülés és a törődés olyan fizetség manapság, ami rendhagyó módon képes boldogabbá tenni sok alkalmazottat, mint az anyagi juttatások. Mindenkinek kell a pozitív visszacsatolás, ráadásul oda-vissza!

Hamarosan elérkezik a klasszikus időszak, amikor megajándékozzuk egymást. Nem illendőségből, hanem szeretetből és hálánk jeléül. Nem kötelező ez természetesen, viszont egy olyan motiváló tényező, ami sokszorosan hat ajándékozóra és ajándékozottra egyaránt. Nem beszélve arról: az év vége felé nem árt visszafelé is csepegtetni valamit a gépezetbe – nagy eséllyel a fogaskerekek a következő évben könnyedebben forognak majd a közös cél érdekében…

Bizony: a jó Főnök ismérve (a fenti elven túl) az is, hogy figyel beosztottjaira. Törődik velük, mi több: ismeri őket. Emberileg is, nem csak a munkahelyi teljesítményen keresztül! Nem hangzik könnyűnek, igaz? Mert nem is az! Kimutatni az említett törődést pedig annál is nehezebb, főleg egyedi módon, klisémentesen.

Mert mit is kaphat egy dolgozó: tollat, bonbont, bögre, esetleg egy közös karácsonyi buli keretében egy jó hangulatú vacsorát. Ez mind nagyon eredeti – de nem eléggé. Az az igazi ajándék, ami megadja az ajándékozottnak a választás szabadságát. A lehetőséget, hogy tetszése szerint használja fel a kapott meglepetést. De létezik-e ilyen ajándék egyáltalán? A válasz: MÁR igen.

Mert az AJI kártya maga a függetlenség. Egy ajándékkártya, mely elégedetté teszi mindkét félt: egyiket a siker, a másikat pedig elsőként a jutalmazás, majd a valós érték révén. Egy kártya, számtalan üzenet és dizájn, és még több beváltási lehetőség. Ráadásul nem csak termékek, de szolgáltatások terén is! Szóval bármit is szeretne az ajándékozott, azt megkapja. Egy egyszerű, de nagyszerű plasztikkártya képében.

Egyszóval, Tisztelt Vezetőség! Lehettek jó főnökök, vagy még jobbak. Ha az utóbbi mellett döntötök, akkor az idei évben AJI kártyával lepitek meg szorgos kis hangyáitokat!

www.ajikartyak.hu

ajándékkártya Ajikártyák
Kapcsolódó cikkek