Kevés olyan szolgáltatás létezik, amely annyi további tevékenységgel lenne összefüggésben, mint a szállítmányozás. A léte csaknem annyira magától értetődő, mint a víz- vagy áramellátás, a jelentőségét sokan talán csak a hiánya esetén tudnák felbecsülni. Kin múlik, hogy az áruk mozgása folyamatos, és így a gazdaság mozgásban maradhat?

Mindenkit érintő szolgáltatás

Akár egyszeri vevőként térünk be egy üzletbe, akár egy jelentős vállalat vezetőjeként felelünk a megfelelő áruellátásért, a szállítmányozás mint szolgáltatás egyaránt érint bennünket. Vásárlóként széles választékra vágyunk, ami számos beszállító összehangolt munkáját igényli. Szakemberként megbízható üzleti partnereket keresünk, akik nagy jártassággal bírnak az ellátási láncok szervezésében. Mindkét esetben elengedhetetlen a szakértelem és a maximális rugalmasság: az áruk zökkenőmentes áramlásának biztosítása a profik „játszótere”.

Szállítmányozás határok nélkül

A kereskedelmi kapcsolatok évszázadok óta nemzetközi szinteken épülnek, az áruforgalom sohasem ismert határokat. Ahhoz, hogy ebben a globális körforgásban részt vehessünk, olyan szolgáltatóra van szükségünk, amely földrajzi helyzettől függetlenül képes átfogó, fenntartható szolgáltatást nyújtani. A Raben Group több mint 90 éve a hazai és az európai logisztikai piac meghatározó szereplője. Folyamatosan bővülő cégcsoportként egyre nagyobb piacismeret jellemzi, emellett rendkívüli jelentőséget tulajdonít a környezettudatos megoldásoknak.