A Premium Banking ügyfelek körébe tartozni nem rossz dolog – mondta kérdésünkre egy iparági szakértő. Számos olyan kiemelt előnyt biztosítanak a pénzintézetek, amelyek nem mindenki számára hozzáférhetőek. A Raiffeisen Banknál például kétféle számlacsomag közül lehet választani.

Minden Premium Banking ügyfélnek jár:

  • az akár díjmentes számlavezetés (a feltételek teljesítése esetén) és online bankolás, havi 2 vagy 3 ingyenes készpénzfelvétellel belföldön és külföldön is
  • az első évben ingyenes Premium Banking betéti kártya a feltételek teljesítése esetén
  • a videóbanki kiszolgálás és a kiemelt telefonos ügyfélszolgálat
  • a kényelmesen, a myRaiffeisen mobilalkalmazásban (internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás) kezelhető napi pénzügyek intézése
  • az ugyanitt elérhető Raiffeisen Online Broker szolgáltatás
  • a soron kívüli ügyfélfogadás időpontfoglalás nélkül
  • az exkluzív előnyöket és utasbiztosítást kínáló Mastercard Platina betéti kártya igénylés lehetősége.

Mindezeken kívül a Raiffeisen Bank egyik legnépszerűbb szolgáltatása a Premium Banking ügyfelek körében a személyre szabott befektetési tanácsadás, amely szintén akár otthona kényelméből is elérhető.

PR cikk kép
Fotó: Raiffeisen Bank Zrt.

Mire jó a Mastercard Platina kártya?

Az exkluzív kártyák számos hétköznapi előnyt kínálnak, például nagyértékű utasbiztosítást, külföldön is díjmentes készpénzfelvételt, lehetőséget repülőtéri várók használatára és gyorsítósávokat.

Mi a különbség a két számlacsomag között?

A Premium Banking számlacsomag már havi nettó 400.000 forintos jövedelemtől is elérhető, míg a Premium Banking Plus a havi nettó 700.000 feletti jövedelemmel rendelkező, vagy legalább 10 millió forint megtakarítással rendelkező ügyfeleknek kínál ideális megoldást.

A Premium Banking Plus számla esetében a Raiffeisen Bank személyes, prémium tanácsadót is biztosít, aki egyfajta társként áll rendelkezésre, az Ön pénzügyi terveihez, céljaihoz mindig a lehető legjobb megoldást keresve.

Hol lehet belépni a Prémium ügyfelek klubjába?

Online egy szelfivel a myRaiffeisen mobilalkalmazásban, bármelyik Raiffeisen bankfiókban, vagy a díjmentesen hívható Premium Banking ügyfélszolgálat segítségével, a +36 80 488 488-as telefonszámon. A Premium Banking szolgáltatás könnyen átlátható további feltételeit és kondíciót ide kattintva nézheti meg a vonatkozó Lakossági és Premium Banking Kondíciós Listákban, a Lakossági Üzletszabályzatban és Általános Üzleti Feltételekben. És ne feledje: számlanyitás után Önnek is jár az 50.000 forint!