BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Szponzor logó
Szponzorált tartalom
Szponzorált tartalom

Váltson belépőt az exkluzív pénzügyek világába! (X)

Akár már 400.000 forint nettó jövedelemmel igénybe lehet venni a Raiffeisen Bank Premium Banking kiszolgálását (lakossági számlavezetés), ráadásul most 50.000 forint jóváírást kapnak az új ügyfelek. De mit tesz azért a bank, hogy tényleg dolgozzon is a pénzünk náluk?
Kép: PR cikk kép Fotó: Raiffeisen Bank Zrt.

A Premium Banking ügyfelek körébe tartozni nem rossz dolog – mondta kérdésünkre egy iparági szakértő. Számos olyan kiemelt előnyt biztosítanak a pénzintézetek, amelyek nem mindenki számára hozzáférhetőek. A Raiffeisen Banknál például kétféle számlacsomag közül lehet választani.

Minden Premium Banking ügyfélnek jár:

  • az akár díjmentes számlavezetés (a feltételek teljesítése esetén) és online bankolás, havi 2 vagy 3 ingyenes készpénzfelvétellel belföldön és külföldön is
  • az első évben ingyenes Premium Banking betéti kártya a feltételek teljesítése esetén
  • a videóbanki kiszolgálás és a kiemelt telefonos ügyfélszolgálat
  • a kényelmesen, a myRaiffeisen mobilalkalmazásban (internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás) kezelhető napi pénzügyek intézése
  • az ugyanitt elérhető Raiffeisen Online Broker szolgáltatás
  • a soron kívüli ügyfélfogadás időpontfoglalás nélkül
  • az exkluzív előnyöket és utasbiztosítást kínáló Mastercard Platina betéti kártya igénylés lehetősége.

Mindezeken kívül a Raiffeisen Bank egyik legnépszerűbb szolgáltatása a Premium Banking ügyfelek körében a személyre szabott befektetési tanácsadás, amely szintén akár otthona kényelméből is elérhető.

PR cikk kép
Fotó: Raiffeisen Bank Zrt.

Mire jó a Mastercard Platina kártya?

Az exkluzív kártyák számos hétköznapi előnyt kínálnak, például nagyértékű utasbiztosítást, külföldön is díjmentes készpénzfelvételt, lehetőséget repülőtéri várók használatára és gyorsítósávokat.

Mi a különbség a két számlacsomag között?

A Premium Banking számlacsomag már havi nettó 400.000 forintos jövedelemtől is elérhető, míg a Premium Banking Plus a havi nettó 700.000 feletti jövedelemmel rendelkező, vagy legalább 10 millió forint megtakarítással rendelkező ügyfeleknek kínál ideális megoldást.

A Premium Banking Plus számla esetében a Raiffeisen Bank személyes, prémium tanácsadót is biztosít, aki egyfajta társként áll rendelkezésre, az Ön pénzügyi terveihez, céljaihoz mindig a lehető legjobb megoldást keresve.

Hol lehet belépni a Prémium ügyfelek klubjába?

Online egy szelfivel a myRaiffeisen mobilalkalmazásban, bármelyik Raiffeisen bankfiókban, vagy a díjmentesen hívható Premium Banking ügyfélszolgálat segítségével, a +36 80 488 488-as telefonszámon. A Premium Banking szolgáltatás könnyen átlátható további feltételeit és kondíciót ide kattintva nézheti meg a vonatkozó Lakossági és Premium Banking Kondíciós Listákban, a Lakossági Üzletszabályzatban és Általános Üzleti Feltételekben. És ne feledje: számlanyitás után Önnek is jár az 50.000 forint!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.