A Mol-csoport több mint 50 pozíciót kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken. A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a Mol-csoport 5 országban (Lengyelország, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia) működő leányvállalataihoz. Az egyéves program lehetőséget biztosít a fiatal tehetségeknek, hogy megismerkedjenek az energiaiparral, és részt vegyenek a csoport átalakításában. 

A Growwwerek beilleszkedését dedikált mentorok segítik, szakmai és személyes fejlődésükhöz pedig számos lehetőséget kínál a vállalat.

„A pályakezdő tehetségek az iparágunk számára egy nagyon izgalmas időszakban csatlakozhatnak a vállalatcsoporthoz, hiszen nagy erőkkel dolgozunk céges stratégiánk és fenntarthatósági célkitűzéseink megvalósításán. Aki most nálunk kezd karriertépítésbe, az érdemben hozzá tud járulni egy nemzetközi cégcsoport átalakításához, az alternatív üzemanyagok fejlesztéséhez és a körforgásos gazdaság beindításához” – mondta Lana Faust Krizan, a Mol-csoport HR-igazgatója. Hozzátette, a vállalat a szakmai feladatok mellé versenyképes juttatási csomagot és egy sokszínű, befogadó közösséget kínál.

Fotó: Móricz-Sabján Simon / VG

A több mint egy évtizede működő program az indulás óta hatalmas népszerűségre és elismerésre tett szert, nemcsak a jelentkezők között, hanem az egész iparágban. A program sikerességét mutatja, hogy a Growwwerek 80 százaléka a program lezárultával továbbra is a Mol-csoportnál folytatja a karrierjét.