Kedden hajnalban még elszórtan lehet csapadék, majd napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Délutántól délnyugaton kialakulhat zápor, zivatar. Az eleinte még erős északnyugati szél délutánra mérséklődik. 24 és 31 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán nyugat felől eleinte csak fátyol-, majd délután vastagabb felhők érkeznek a Dunántúlra, és itt eső, zápor is előfordul. A több napsütés keleten lesz. A nyugatias szél mérsékelt marad. 29 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön eleinte gyakran lesz felhős az ég, majd napközben észak felől csökken a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap. Elsősorban a nap első felében délen, délnyugaton fordul elő csapadék. 27–32 fok közötti meleg lesz. Az északi szél néha megélénkül.

Pénteken derült, ragyogóan napos időre számíthatunk. Eső nem lesz. 32 fok köré melegszik a levegő, visszatér az országos hőség.

Szombaton eleinte inkább csak fátyolfelhők szűrik a forró nyári napsütést, délutántól nyugaton már magasra törnek a gomolyok. A nyugati határszélen alakulhat ki estétől zivatar. 29–35°C között alakul a hőmérséklet, igazi kánikula lesz.

Vasárnap sok napsütésre, remek strandidőre van kilátás. Frissítő zivatar, zápor csak néhol lehet. Akár 35-36 fokot is mutathatnak a hőmérők.