Hírek

Hidegfront érkezik a hét elején, esőt is hozhat magával

Hétfőn 26 és 31 fok közötti, nyárias időnk lesz.

Hétfőn a reggeli párásság megszűnése után gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Kicsi az esély csapadékra, de néhol zápor előfordulhat – írta a Köpönyeg.hu. 26 és 31 fok közötti nyárias időnk lesz. A délkeleti szél megerősödik.

Summer,Blue,Sky,Cloud,Gradient,Light,White,Background.,Beauty,Clear
felhő, cloud
Fotó: Shutterstock

Kedden egy gyenge hidegfront érkezik szakadozott felhőzettel, melyből azonban csak elszórtan (főleg délnyugaton és északkeleten) fordul elő zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati szél megélénkül. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán fátyol- és gomolyfelhők zavarják a sok napsütést, nem lesz eső. A délkeleti szél csak néha élénkül meg. 28-29 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön folytatódik a szeptemberi nyár sok napsütéssel, délután gomolyfelhőkkel. Nem lesz eső. Reggel 15, délután 29 fok valószínű. A délies szél megerősödhet.

Pénteken gomolyfelhős, napos időre van kilátás. Elszórtan alakul ki zápor, zivatar. 26-32 fok várható, több helyen kitart a hőség.

Szombaton erősen felhős idő ígérkezik, akár többfelé esővel, záporral, zivatarral. 22–29 fok közé esik vissza a hőmérséklet. Az északnyugati szél megerősödik.

 

köpönyeg időjárás hidegfront felhőzet
Kapcsolódó cikkek