Hírek

A hét elején marad az enyhe ősz

Hétfőn 22-23 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfőn általában fátyolfelhők szűrte napsütésre számíthatunk, de nyugaton, északnyugaton gyakran lesz erősen felhős az ég, és ott kisebb eső, zápor is előfordul – írta meg a Köpönyeg.hu. A déli szél többfelé erős lesz, 22-23 fok körül alakul a hőmérséklet.

A,Loose,Pile,Of,Fallen,Autumn,Maple,Leaves,Is,On
Fotó: Shutterstock

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég. Eleinte gyenge eső várható, majd a déli óráktól záporok, zivatarok alakulnak ki. Hidegfront érkezik viharossá fokozódó északnyugati széllel. A hőmérséklet 20 fok körül alakul.

Szerdán, mindenszentek napján a nap első felében a Tiszántúlon még előfordul kisebb eső, zápor; majd mindenütt kisüt a nap. Délután aztán fátyolfelhők érkeznek, és 16-17 fok köré csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön délnyugat felől gyakran megnövekszik a felhőzet, de kisebb záporeső csak néhol fordul elő. A déli szél egyre inkább megerősödik, 16-21 fok valószínű, északkeleten a beragadó rétegfelhők miatt hűvösebb lesz.

Pénteken az erősen felhős égből többfelé alakul ki eső, zápor, zivatar. Délután nyugat felől csökken a felhőzet. A déli szél nagy területen lesz erős, néhol viharos, 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétvégén folytatódik a borongós őszi időjárás. Mindkét nap előfordulhat eső, zápor. Délutánonként 14-15 fokra van kilátás.

 

Köpönyeg hőmérséklet időjárás hidegfront napsütés
Kapcsolódó cikkek