Június 1-jétől húsz terméket kínál az előírt 10 százalék helyett akár 30 százalék engedménnyel a Penny – jelentette be a kiskereskedelmi lánc. Azok a vásárlók pedig, akik rendelkeznek Penny-kártyával, további 150 akciós ajánlathoz férhetnek hozzá. Ez a vállalat mind a 229 magyarországi üzletében elérhető.

 

Ezenfelül a korábban bejelentett ezer kedvezményes árucikk is megmarad a kínálatban. Az újabb akció a húsz termékkategória egy-egy termékére vonatkozik el. A vásárlók valamennyi árucsoportban találhatnak kedvező ajánlatokat, amelybe éppúgy beletartoznak az alapvető és legkedveltebb élelmiszerek, mint a szezonális és tematikus áruk.

Az érintett árucikkek között megtalálhatók a legnépszerűbb tejtermékek, húskészítmények és száraztészták, de számos kényelmi készétel, valamint teák és kávék is kedvezőbb árakon érhetők el az áruházaink polcain. Ezenfelül már havonta ezer terméket kínálunk jelentős kedvezménnyel, a választék pedig hetente megújul

– mondta Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője.

Júniusban indul a kötelező akciózás az élelmiszerár-infláció letörésére – itt vannak a részletek

Az árcsökkentés alkalmazása során egyéb költség vagy díj nem számolható fel. A kereskedő köteles az árcsökkentéssel összefüggő tájékoztatást az üzletben jól látható helyre kifüggeszteni.