Közélet

Kármán Irén vallomása: nem szeretnék megbolondulni

Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányan ismerik azt a helyet, ahol most lakom a gyermekeimmel - mondta Kármán Irén a Nap-kelte műsorában. Az újságírónőnek már korábban is feltűnt, hogy esetleg figyelik, ám ez akkor vált számára egyértelművé, amikor Csüllög Zsigmond, a kecskeméti maffiaper egyik elítéltje rágalmazásért feljelentette a börtönből - írja a hirado.hu.

Kármán Irén a Nap-keltében elmondta, egy törtfehér színű Opelt gyakran látott a lakása előtt, akinek vezetője - feltételezése szerint - őt figyelte már húsvét óta. Mint mondta, egy alkalommal az unokatestvérével beszélgettek a kapuban és amikor az autó vezetőjének feltűnt, hogy róla beszélnek "gázt adott, megkerülte a háztömböt és megállt húsz méterrel lejjebb". Az újságírónő unokatestvére felírta a rendszámot, de a cetli elveszett, viszont a rendőrségnek személyleírást adott a vezetőről.

A műsorvezető azon kérdésére, hogy miért nem ment oda az Opelt vezető férfihez és kérdezte meg, mit akar, Kármán azt mondta, nem szeretne paranoiássá válni és megbolondulni, nem akarja annak az érzésnek átadni magát, hogy követik, figyelik, és egész nap ezen gondolkodni. Másrészt Kármán szerint ebben nincs semmi különleges. Ha sokak számára kellemetlen ügyek után nyomoz egy újságíró, akkor nyilvánvaló, hogy követik és lehallgatják - mondta Kármán Irén.

 

Kapcsolódó cikkek