Közélet

Miért osztogatott CD-ket a Fidelitas MSZP-s képviselőknek?

Lejárt lemez címmel Gyurcsány Ferenc programjainak főbb kijelentéseit osztotta szét CD-n szocialista képviselők között a Fidelitas az Országgyűlésben.

Gyurcsány Ferenc kormányzati alkalmatlanságára mi lehetne jobb bizonyíték, minthogy három és fél év alatt nyolcadik programját terjesztette be - mondta Cser-Palkovics András, a ellenzéki párt helyettes szóvivője, aki négy Fidelitas által a parlamentbe delegált képviselőtársával együtt tartott sajtótájékoztatót.

Cser-Palkovics András szerint a kormányfő legutóbbi, Megegyezés címet viselő programja már a megjelenése utáni órákban megbukott, megbuktatták az érdekképviseleti, szakmai és civil szervezetek, valamint gazdasági elemzők.

Megbukott ugyanúgy, mint ahogy a korábbi programok is - mondta, hozzátéve: sorozatban kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc nem akar kormányozni, hanem kampányeszközökkel akarja irányítani Magyarországot – tudósít a Népszava Online az MTI nyomán.

Mint elhangzott, a CD-n a 2005 februárjában meghirdetett Munka, otthon, biztonság, az ugyanezen év májusában közzétett Száz lépés, valamint az egy évvel később Szabadság és szolidaritás címmel meghirdetett programokból szerepelnek a miniszterelnök által elmondott mondatok.

Tartalmazza a CD a 2006 júniusában született Új egyensúly programot, a 2007 szeptemberében hirdetett 48 pontos programot, a Tisztasági csomagot 2007 októberéből, az idén februári Új polgárosodás programot, és az augusztusban hirdetett Megegyezés programot is.

MTI/Népszava Online-->

Gyurcsány Fidelitas miniszterelnök program Parlament
Kapcsolódó cikkek