Közélet

Gyanúsan hamar vérzett a verekedő polgármester - Videó

Nem tudom, hogy sikerült neki vért produkálnia az, ami történt, nem okozhatott volna neki orrvérzést, különösen nem ilyen hamar. Szerintem itt valami nem stimmel – mondta a Népszabadság Online-nak Mádly Zsolt fóti polgármester az önkormányzati ülésen történt incidenssel kapcsolatban.

Nem érzem, hogy mosakodnom kellene, a felvétel is vágott anyag – mondta a lapnak Mádly Zsolt, fideszes polgármester, aki – mint arról korábban beszámoltunk – a Pest megyei város önkormányzati ülésén úgy hozzávágta Fábry Béla alpolgármesterhez a mikrofontartót, hogy annak eleredt az orra vére.

Mádly kijelentette: ő is feljelentést tett az ügyészségen hivatalos személy elleni erőszak miatt. Állítása szerint ugyanis az ominózus tett előtt Fábry Béla "ököllel" a kezére ütött. Mádly hangsúlyozta, hogy nem akarta megdobni politikustársát, szerinte az eldobott kábel nem is érte el az alpolgármester arcát, a sérülést Fábry magának okozta
 
Mádly szerint a lejárató akció célja az, hogy egy fontos, közigazgatási perben - amely a testület működésének jogszerűségéről hozhat ítéletet - hétfőn ne tudjon jelen lenni.
 
Nézze meg Ön is az ülésen készült videófelvételt!

Mádly polgármester fót mikrofon
Kapcsolódó cikkek