Közélet

MVMP: Elhangzott az SZDSZ őszödi beszéde

A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja (MVMP) szerint az elmúlt hét évben a szocialista kormányok az SZDSZ teljes egyetértésével és hathatós közreműködésével leszegényítették, kifosztották és tönkretették Magyarországot.

„Nem lehet egy sajtóközleményben bocsánatot kérni, a választók folyamatos becsapásáért, a magyar oktatási rendszer lezüllesztéséért, a több ezermilliárd forint céltalan és értelmetlen elköltéséért, a törvénytelen privatizációkért, a világ legdrágább metró beruházásáért, a soha meg nem épült kormányzati luxusközpontért, a rengeteg hazugságért a már álltaluk is elismert korrupciós bűncselekményekért, a több tízezer tönkrement vállalkozásért, családért” – jelentette ki Herman István a párt elnöke.

„A tegnapi SZDSZ küldöttgyűlésen elhangzott az liberálisok őszödi beszéde. Most nem sajtóközleményt kell megfogalmazniuk, hanem végleg távozni az ország vezetéséből és a kormányzásból” – tette hozzá a párt elnöke.

"Ennek egyetlen megoldása van: a parlament azonnali feloszlatása és új választások kiírása, hogy végre olyan kormány vezesse ezt az országot, amelyik valóban a mély erkölcsi és morális válságból kifelé vezető úton indul el!" - mondta a parlamenten kívüli párt vezetője.

SZDSZ őszödi beszéd mvmp retkes attila
Kapcsolódó cikkek