Közélet

Nem létező bűncselekmény és az MDF "kivásárlása" – Almássy perel

Sosem az kiabál, akinek a háza ég, hanem az, aki meggyújtotta - reagált a Népszabadságnak Karsai Péter országgyűlési képviselő, az MDF tagja Almássy Kornél volt demokrata fórumos honatya szombati közleményére.

Almássy  Kornél - akit az UD Zrt. nevével összefoglalt lehallgatási botrány kapcsán zártak ki a pártból - ugyanis azt közölte, hogy beperli Kerék-Bárczy Szabolcsot, az MDF szóvivőjét, mivel olyan bűncselekmények elkövetésével vádolja őt, amelyeket az ügyészség szerint senki el nem követett – írja a Népszabadság.

Almássy Karsai Péter és Csapody Miklós MDF-es képviselőknek is "odacsap", mondván: Karsai ahelyett, hogy őt vádolná politikai korrupcióval, nézzen körül saját háza táján, ugyanis saját feleségét alkalmazza hivatali asszisztenseként, és ez Csapody Miklósra is igaz. - Erről miért nem tesz fel kérdést a legfőbb ügyésznek Karsai? - áll Almássy Kornél hétvégi közleményében.

(Karsai Péter a lehallgatási ügy kapcsán tett fel "elméleti kérdést" a legfőbb ügyésznek, melyben arra utal, hogy szerinte Almássyék hagyták volna "kivásárolni" a pártot, ha nekik kedvezően alakul a legutóbbi tisztújítás a demokrata fórumban.)

Karsai Péter szerint mindazonáltal semmi kifogásolnivaló nincs abban, hogy egy jogszerű és törvényes szerződés keretében felesége látja el a jánoshalmi házukban kialakított képviselői iroda vezetését akkor, amikor ő nem tartózkodik választókerületében.

UD feljelentés Karsai mdf per ügyészség almássy
Kapcsolódó cikkek