Közélet

A szurkolók szavazhatják meg, hol játsszon az MTK, amíg épül a stadion

Így sem döntöttek még a magyar sportban arról, hol játssza egy csapat a meccseit: az MTK a Facebookon és a következő bajnoki meccsen megszavaztatja a szurkolóit, hogy az új stadionjuk megépítéséig hova vonuljanak albérletbe.

A Hidegkuti Stadion a tervek szerint teljesen átalakul. Új, 5000 férőhelyes stadion épül majd a régi helyén, melynek mind a négy oldala fedett lelátóval rendelkezik majd.

Az új stadiont az idei bajnokság vége után kezdenék el építeni, és 2016-ra lehet kész. Két éven át valamelyik másik fővárosi csapat stadionjában játszana az MTK, az a klubvezetés ígérete szerint a szurkolók véleménye alapján dőlhet el, hogy a Ferencváros, az Újpest, a Honvéd vagy a Vasas pályájára vonul-e albérletbe a 23-szoros bajnokcsapat.

A klub most saját Facebook-oldalán indított szavazást arról, hol legyen az albérlet. Mint írják, a legtöbb voksot kapott stadiont elsődleges megoldási lehetőségként veszi figyelembe a klubvezetés. A holnapi MTK-Felcsút meccsen pedig a beléptető kapuknál szintén lehet voksolni.

sport futball stadion MTK
Kapcsolódó cikkek