Közélet

Soha nem látott fejlesztések előtt Szeged

Az európai uniós támogatások és a Modern városok program révén mintegy százmilliárd forintnyi forrás beáramlása várható a következő években Szegeden – mondta B. Nagy László, a megye fejlesztési biztos.

Az európai uniós támogatások és a Modern városok program révén mintegy százmilliárd forintnyi forrás beáramlása várható a következő években Szegedre, amivel a csongrádi megyeszékhely soha nem látott fejlődés elé néz – jelentette be B. Nagy László, a megye fejlesztési biztos.

Az országgyűlési képviselő az uniós fejlesztések nyílt napja elnevezésű országos rendezvénysorozat második vidéki állomásán, a Szegedi Vadasparkban hangsúlyozta: Szeged a 2007-2013-as uniós pénzügyi ciklusban is felülprezentált volt a mintegy 274 milliárd forint elnyert támogatással.

Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester elmondta: Szeged Terület- és Településfejlesztési Operatív Programkerete (TOP) mintegy 34 milliárd forint, amelyből a megyeszékhely óvodák, bölcsődék és egészségügyi intézmények rekonstrukcióját kezdte el végrehajtani.

támogatás unió Szeged
Kapcsolódó cikkek