A görög másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Apollon Lariszához csábította egy játékosügynök az argentin játkost, Maximiliano Fornarit, aki el is utazott Görögországba. Jelenleg annyira rossz az anyagi helyzete, hogy padon alszik, és arra sincsen pénze, hogy hazautazzon – írja a AS.

Fornari egy argentin weboldalon vallott a helyzetéről, elmondta, hogy még ennivalóra sincsen pénze, nemhogy a hazautazására. 

Minden olyan bonyolult volt. Nem tudom, mi történt. Azért hagytam el a korábbi klubomat, mert a görög képviselők formális ajánlatot tettek értem, de már nem tőrödnek velem azok a menedzserek, akik ide hoztak, a szerződés aláírására pedig sosem volt lehetőségem

– mondta Maximiliano Fornari, aki legutóbb az argentin másodosztályú CA Güemesben játszott, és egy jobb lehetőség reményében jött Európába.

A Nemzeti Sport szemléje szerint

a labdarúgó és az ügynök is megegyezett szóban a csapattal, de a szerződés aláírására nem került sor. A Transfermarkt adatai alapján viszont a középpályás a görög klub kötelékébe tartozik.