Közélet

Íme Dmitrij Medvegyev tíz őrült jóslata 2023-ra: szerinte Magyarország is belekeveredik a háborúba

Az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese a Twitter-oldalán osztott meg tíz előrejelzést, amely szerinte 2023-ban megvalósul. A legtöbb alapján kijelenthető, hogy a politikusnak az agyára ment a háború.

Tíz jóslatot tett közzé Twitter-oldalán az éjjel Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese, aki épp tegnap kapott új tisztséget Vlagyimir Putyin orosz elnöktől. 

Fotó: AFP

Medvegyev szerint az általa felvázolt jóslatok annyira nem is földtől elrugaszkodottak, mint amelyekkel egyesek dobálóznak. Jobban megnézve azonban lehet, hogy még elborultabbakat sikerült összehoznia. 

Medvegyev szerint 2023-ban:

  1. az olaj hordónkénti ára 150 dollárra, a gáz ára pedig ötezer dollárra nő ezer köbméterenként, 
  2. az Egyesült Királyság visszalép az Európai Unióba,
  3. ezzel együtt az összeomlik, az eurót dobják a zónatagok,
  4. Lengyelország és Magyarország megtámadja Ukrajnát, és megszállja annak nyugati országrészeit,
  5. megalakul a Negyedik Birodalom, Németország, Lengyelország, a Baltikum, Csehország, Szlovákia és a Kijevi köztársaság, valamint még néhány másik ország területén,
  6. a Negyedik Birodalom megtámadja Franciaországot, Európa kettészakad, Lengyelországot felosztják a nagyhatalmak,
  7. Észak-Írország kilép az Egyesült Királyságból, és csatlakozik Írországhoz, 
  8. polgárháború robban ki az Egyesült Államokban, Kalifornia és Texas független országokká válnak, az utóbbi államszövetségre lép Mexikóval. győzedelmeskedik a megmaradt államokban az elnökválasztáson (erre egyébként már Musk is reagált a Twitteren, epikusnak titulálva Medvegyev szavait),
  9. a legnagyobb tőzsdék elhagyják az Egyesült Államokat és Európát, hogy Ázsiába költözzenek,
  10. összeomlik a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank, az euró és a dollár többé nem lesz vezető valuta, helyette digitális pénzeszközök kerülnek előtérbe. 

Medvegyev a meglehetősen agyament jóslatai után még kellemes ünnepeket és malacot kívánt a nyugati, „angolszász” barátainak. 

 

Dmitrij Medvegyev 2023 újévi jóslat háború
Kapcsolódó cikkek