BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kábítószer hatása alatt lehetett a késelő rendőrgyilkos

Egy XI. kerületi társasház lakói bejelentést tettek a rendőrségen, miszerint az egyik lakás zárva lévő ajtaját betörte egy férfi kalapáccsal.

Elmeorvosi vizsgálat vár az eddigi adatok szerint a rendőrt megkéselő Sz. Szilárdra, aki csütörtökön este megszúrt három egyenruhást.

Hívjátok a rendőrséget! Ezek meg akarnak ölni!

– kiabálta az elkövető. Csütörtökön egy férfi megkéselt három intézkedő rendőrt a fővárosban, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót később elfogták. 

Az Újbudán megkéselt rendőr februárban lett volna 30 éves. 

A Magyar Nemzet cikke szerint elképzelhető, hogy 

a férfi elmeelborulást okozó drogot, kristályt fogyasztott. 

Fotó: MTI / Máthé Zoltán

Sz. Szilárdot erőszakos emberként jellemzi a lakókörnyezete, aki legutóbb például akkor okozott botrányt, amikor kiderült, fizetős parkolás lesz az utcájukban. Akkor azt kiabálta: „Majd kitépem az oszlopokat!”

Mindenesetre 

nem befolyásolja számára kedvezően a büntetőeljárást, ha droghasználattól vált agresszív ámokfutóvá. Bizonyítottság esetén éppúgy életfogytiglani fegyházra ítélhetik, mint ha az ámokfutást józanul követte volna el. Az orvosi vizsgálat egyébként a droghasználatra és az alkoholvizsgálatra is kiterjed.

 

Ezt tudjuk eddig az újbudai rendőrgyilkosságról

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.