A floridai Fort Myers városában található Downtown House of Pizza váratlan látogatónak örülhetett péntek este: Donald Trump volt amerikai elnök tette tiszteletét náluk, és az esetről videó is készült.

Fotó: CHANDAN KHANNA / AFP

A felvételt a CNN riportere, Kate Sullivan tette közzé, és az látható rajt, hogy az egyik kezében egy doboz pizzát tartó politikus-üzletember másik kezében egy szeletet tart, miközben a tömeg a nevét skandálja. A népszerűségben fürdőző Trump ezután megkérdezi a tömeget, hogy szeretnének-e egy darabot, amiből evett, majd bele is harap a szeletbe, de ez még az ő rajongóinak is sok, így egyöntetű nemet kap válaszul.

Az esetről beszámoló Insider egy helyi lapot idéz, mely szerint a volt elnök látogatása több mint 100 embert csődített a pizzériába, kisebb zűrzavart keltve ezzel.

Trump egyébként közismerten nagy rajongója a gyorsételeknek, és egykori segítői szerint a pizza gyakran szerepelt a Trump Force One étlapján is, sőt 1995-ben még a Pizza Hut egyik reklámjában is szerepelt, akkori feleségével, Ivanával. Ugyanakkor korábban azt is elmondta, hogy a pizza szélét nem szokta megenni.