Július 3-án, hétfő délután érkezett bejelentés a rendőrséghez arról, hogy Taylor Swift Rhode Island-i ingatlanánál birtokháborítás történt. A középkorú nőt állítólag korábban már többször figyelmeztették a rendőrök, hogy maradjon távol az énekesnő birtokától.  

New,York,,Ny,,Usa,-,December,13,,2019:,Taylor,Swift
Fotó: Shutterstock

A TMZ megszerezte azokat a fotókat, amelyeken a gyanúsított megbilincselése látható Taylor birtokának bejárati kapuja előtt. 

Az oldal által megszerzett bírósági dokumentumok szerint az 54 éves Kimberly Meyert tartóztatták le, akit birtokháborítás vétségével vádoltak meg. 

A nőt kiengedték az őrizetből, de július 14-én újra bíróság elé kell állnia.

Azt nem tudni, ki hívta ki a rendőrséget, de a szemtanúk szerint Swift biztonsági őrei többször felszólították a nőt, hogy távozzon, aki erre nem volt hajlandó. Egy, a helyzetet jól ismerő forrás elmondta, hogy Taylor a július 4-i hosszú hétvégén a házban tartózkodott, bár nem világos, hogy valóban otthon volt-e a letartóztatás idején.

Az évek során már több letartóztatásra is sor került az énekesnő háza előtt, egy 2019-ben őrizetbe vett férfinél állítólag ütőt, kesztyűt, pengét és feszítővasat is találtak. 

Borítókép forrása: AFP

Taylor Swift turnéját annyian akarják látni, hogy megdönthet minden bevételi rekordot

Az énekesnő koncertjeire a másodlagos piacon a többszörösét elkérik egy jegy áráért.