Nemcsak a koncertjegyek árát dobta meg az hanem a koncert ideje alatti fogyasztás is egyre magasabb költségeket ró a szórakozni vágyókra. Nincs ez másként a Rammstein esti koncertjét tekintve sem, meglepő árakkal találkozhatunk a büfékben. 

Az árlistát tanulmányozva különösen a szénszavas üdítők ára láttán hőkölhetnek hátra a bulizók: 

míg egy Xixo Ice Tea 490 forintba kerül, addig egy sima 0,5 literes Pepsi, 7Up vagy Schweppes Tonic 1190 forintos áron vásárolható meg. 

 

 

A kevert italokat tekintve a Gin Tonik, a Whisky Cola és a Vodka 7Up kedvelőinek kell legmélyebben a zsebükbe nyúlniuk, ezeket 2990 forintos áron kínálják a koncert ideje alatt. 

Egy Gin Tonik így a kötelezően megváltandó repohárral együtt akár már 4200 forintot kóstálhat. 

A sima repoharakért 500 forintot, a direkt a koncertre készített rammsteines repoharakért pedig 1200 forintért számolnak fel. 

 

Dupláz a Rammstein Budapesten

Kedden és szerdán este is koncertet ad a Rammstein Budapesten a Puskás Arénában.  A hard rockot és az indusztriális metált az elektronikával vegyítő, provokatív szövegeiről és pirotechnikai show-jairól ismert Rammstein legutóbb 2011-ben járt Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel.

Rammstein Concert Dusseldorf
Fotó: Malte Krudewig / DPA via ZUMA Press / Northfoto

Az 1994-ben alakult Rammstein rendkívül látványos koncertjeiről híres: 

a tagok rendszeresen szájhoz erősíthető lángszórót használnak az előadások alatt, és gyakran kapnak lángra a mikrofonok, gitárok, billentyűk is – írja az Atempo.sk.

Az együttes eddig nyolc stúdióalbumot készített: a Herzeleid 1995-ben, a Sehnsucht 1997-ben, a Mutter 2001-ben, a Reise, Reise 2004-ben, a Rosenrot 2005-ben, a Liebe ist für alle da 2009-ben, egy cím nélküli anyag 2019-ben, a Zeit pedig idén jelent meg.