BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A The New York Times egykori vezére érkezik a CNN élére

Mark Thompson a BBC főigazgatója is volt korábban.

A The New York Times egykori vezérigazgatója, Mark Thompson hamarosan ugyanezt a pozíciót a CNN élén fogja betölteni több híradás szerint is. Thompson ráadásul a CNN elnöke is lesz, és ezt a kábelcsatorna már szerdán bejelentheti.

Politicians And Guests Attend BBC Sunday Shows In LondonLONDON, UNITED KINGDOM - MARCH 12, 2023: Former BBC director-general Mark Thompson walks outside the BBC Broadcasting House before appearing on the Sunday with Laura Kuenssberg Show in London, United Kingdom on March 12, 2023. (Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto) (Photo by WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Fotó: AFP

Thompson Chris Lichtet követi a CNN élén, aki csak rövid ideig töltötte be a vezérigazgatói posztot, miután júniusban lemondott. A CNN-tulajdonos Warner Bros. Discoveryt vezető, Lichtet személyesen kiválasztó David Zaslavon egyre nő a nyomás, hogy a csatorna hanyatlását megállítsa, miután az már csak a harmadik helyen áll Fox News és a MSNBC mögött – írja a Bloomberg.

Thompson korábban a BBC főigazgatója is volt, ám iparági pletykák nem tartották esélyesnek, 

pályafutása a The New York Timesnál egybeesett a lap jelentős digitális befektetéseivel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.