Közélet

Az összes bérlet elkelt a SZIN fesztiválra, a pénteki napijegy is

Mind a bérletek, mind a pénteki napijegyek elfogytak. A Szegedi Ifjúsági Napok idén ünnepli 55. születésnapját, ennek alkalmából a fesztivál meglepetéssel készül az első 555 érkezőnek.

Már csak szerdára, csütörtökre és szombatra lehet napijegyet kapni a Szegedi Ifjúsági Napok idei nyárzáró fesztiváljára, amely szerdán, azaz augusztus 23-án délelőtt 10 órakor nyit, és tart vasárnap hajnalig – írja a Delmagyar.

Karnok Csaba
Fotó: Karnok Csaba / Délmagyarország

Már az elővételes bérletek fogyásán éreztük, hogy idén minden korábbinál nagyobb érdeklődésre számíthatunk

– mondta Kolonics Erika, a Coca-Cola SZIN főszervezője. 

Ezért a fesztivál tervezésekor eleve nagyobb vendégtérrel számoltunk. Azonban így is már napokkal a fesztivál előtt le kellett állítanunk az elővételes bérletek kiadását, hogy még a napijegyesek is kényelmesen elférjenek

– tette hozzá a főszervező. 

Két nappal a SZIN előtt pedig a péntekre szánt napijegyek is elfogytak. Ekkor érkezik majd például Azahriah, Majka és a nemzetközi sorból Timmy Trumpet. A hazai fesztiválpaletta legnagyobb hagyományokkal rendelkező bulisorozata, a Szegedi Ifjúsági Napok idén ünnepli 55. születésnapját, ez alkalommal egy egyedi early bird meglepetést is tartogat, már a 2024-es fesztiválra. 

A szerdai nyitáskor érkező első 555 látogatónkat szeretnénk 1-1 SZIN Fan Vagyok kuponnal megajándékozni, amit extra kedvezménnyel lehet majd a 2024-es SZIN bérletre beváltani

– mondta Kolonics Erika. 

Luxussá válik a fesztiválozás: harmadával drágultak a bérletek, mutatjuk, hova mennyiért kaphatók az idei jegyek

A Sziget Fesztiválra egy kisebb vagyonunk, a Guns N’ Rosesra pedig akár egyhavi fizetésünk is rámehet.

 

 

bérlet SZIN Szegedi Ifjúsági Napok
Kapcsolódó cikkek