BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Majka visszatér az RTL-hez

A műsorvezető olyan műsorokat szeretne csinálni, ahol a néző is jól szórakozik és ő is jól érzi magát.

Majka közösségi oldalán jelentette be, hogy 16 év után visszatér a RTL csatornájához. A műsorvezetőként is tevékenykedő rapper számára 21 évvel ezelőtt a csatorna valóságshow-ja, a ValóVilág hozta meg az ismertséget, ám később a TV2-n volt műsorvezető.

20200927_Raktarkoncert_Majka_Curtis_MG_RP_64_MG_RP20200927 Budapest Raktárkoncert Majka és CurtisFotó: Markovics Gábor  (MG)Ripostképen: Majoros Péter MAJKA
Fotó: Markovics Gábor 

Bejegyzése szerint új kalandokat keres a kereskedelmi televíziózásban, ezért tér vissza korábbi munkahelyére. Hozzátette, hogy az RTL-nél lát arra garanciát, hogy olyan műsorokban szerepeljen, ahol a néző is jól szórakozik és ő is jól érzi magát.

Majka felidézi pályafutása kezdetét a csatornánál és azzal is elviccelődik, hogy életkora alapján arra is esélye van, hogy onnan menjen nyugdíjba.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.