Közélet

Oroszország elfogatóparancsot adott ki a melltartó nélkül pózoló ukrán modell ellen

Lolita Bogdanova számára rossz véget érhet a felelőtlen kaland. Oroszország nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a fiatal ukrán nőre egy több évvel ezelőtt videó miatt.

A lassan két éve tartó orosz–ukrán háború kitörése óta történt már néhány furcsa esett a hadban álló felek között, de még mindig tudnak újat mutatni. Oroszország ugyanis egy bizarr, globális hajtóvadászatot indított egy ukrán OnlyFans-modell ellen, aki melltartó nélkül, topless pózolt a Kreml előtt. Az eset nem most történt (a háború miatt az ukránok önszántukból nem nagyon mennek Oroszországba), hanem még 2021-ben – számolt be róla a Daily Mail.

The Sun / Youtube
Lolita, Bogdanova, moscow,
orosz-ukrán háború, modell, melltartó
Lolita Bogdanova még az orosz–ukrán háború előtt kavart botrányt Moszkva szívében.
Fotó: The Sun / Youtube

A most 24 éves Lolita Bogdanova – művésznevén Lola Bunny – a moszkvai Vörös téren járva felemelte a felsőjét a kamerának, megörvendeztetve követőit egy melltartó nélküli tartalommal. Bár az incidens csaknem egy évvel az orosz invázió megindítása előtt történt, és Moszkva és Kijev már akkor sem voltak kebelbarátok, a provokatív videó miatt az orosz belügyminisztérium csak most, kedden vette fel Bogdanovát a Kreml nemzetközi körözési listájára.

A felvétel azonban már akkoriban nyilvánosságra került, és botrányt is okozott, mivel a fiatal ukrán modell mutatványa a hagymakupolás Szent Bazil-székesegyház előtt történt, ami Oroszország egyik legszentebb helye. Bogdanova bocsánatot kért, amiért megsértette a hívőket, elmondása szerint nem ez volt vele a szándéka, és a videót nem is ő töltötte fel.

A nő akkor majdnem pórul járt, de végül nem vették őrizetbe, azonban alá kellett írnia egy megállapodást, hogy a teljes kivizsgálás lezárultáig nem hagyja el Oroszországot. Ennek ellenére úgy vélik, hogy most külföldön tartózkodik. A belügyminisztérium arra nem adott magyarázatot, hogy hirtelen miért került fel a körözési listára. Vélhetően ez összefüggésben van azzal, hogy Oroszország egy új, példátlanul szigorú, a konzervatív értékek ellen irányuló minden törekvést megtorló politikát folytat. Lolita Bogdanovát a pontos vádak ismertetése nélkül körözik.

Red,Square,In,Moscow,,Russian,Federation.,National,Landmark.,Tourist,Destination.
A moszkvai Vörös tér.
Fotó: Helen Filatova / Shutterstock

A nő eredetileg az ukrajnai Makiivkából származik, amely jelenleg orosz megszállás alatt áll. Amennyiben az orosz hatóságok kézre kerítik a modellt, szigorú büntetésre számíthat. Januárban egy éjszakai klub színpadán majdnem meztelenül fellépő férfit tartóztattak le az orosz hatóságok, és várhatóan 15 nap elzárásra ítélik.

 

Vörös téren OnlyFans hajtóvadászat Oroszország
Kapcsolódó cikkek