Közélet

Hétvégén egy napra visszatér a jó idő

Csütörtök délutánra 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. Szombaton kihasználhatjuk a kellemes időt.

Csütörtökön egyre vastagabb fátyolfelhőzet zavarja a napsütést; majd késő délutántól még erősebben növekszik a felhőzet, és estétől kisebb eső, zápor is kialakul – írta meg a Köpönyeg.hu. Gyenge marad a légmozgás. Délutánra 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Sunlight,In,The,Green,Forest,,Spring,Time
tavasz, spring, napsütés, jóidő, jó idő
 

Pénteken változóan, reggelig erősen felhős lesz az ég; és főleg a nap első felében fordulhat elő kisebb eső, zápor. Délelőtt még erős lehet az északnyugati szél. A hőmérséklet 15 fok körül alakul.

Szombaton a nap első felében még többórás napsütésre számíthatunk, majd délután északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé ered el az eső. Estétől megerősödik az északnyugati szél, 15 és 20 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap eleinte erősen felhős lesz az ég, és többfelé várható eső. Délután aztán északnyugat felől csökken a felhőzet, ekkor záporok alakulnak ki (a hegyekben akár hózápor is lehet). A hőmérséklet 9–14 fok közé csökken. Nagy területen lesz erős az északnyugati szél.

Hétfőn felhőátvonulásokra van kilátás, elszórtan záporokkal. Néhol viharossá fokozódik az északnyugati szél. Reggel 3, délután 11 fok valószínű.

Kedden gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. A délkeleti szél megélénkül, 14-15 fok körüli értékeket mérhetünk.

 

köpönyeg fátyolfelhőzet napsütés
Kapcsolódó cikkek