Közélet

Taccsra vághatja hétvégi terveinket az eső

Pénteken 9-10 fok várható. Sokakat hétvégén is két fal közé szorít a kellemetlenkedő csapadék.

Pénteken a borongós reggelt, délelőttöt követően csökken, szakadozik a felhőzet. Eleinte szórványosan várható eső, zápor – írta meg a Köpönyeg.hu. A délkeletire forduló szél néha megélénkül. 9–10 fok várható.

Rain,Drops,Falling,From,A,Black,Umbrella,Concept,For,Bad
Fotó: Shutterstock

Szombaton a ködfoltok feloszlása után eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délnyugat felől egyre több felhő érkezik. Délutántól a Dunántúlon elszórtan fordulhat elő eső. 10–15 fok várható. A délkeleti szél gyakran megélénkül.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Reggel északkeleten, estétől nyugaton eredhet el az eső. Nagy területen lesz erős a déli szél. 14 és 19 fok közé melegszik a levegő.

Hétfőn az erősen felhős, vagy borult égből reggel sokfelé, napközben főleg a középső és a keleti tájakon várható eső, zápor, néhol zivatar. Élénk lesz a nyugati szél. 10–17 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden a reggeli sűrű ködfoltok feloszlása után változóan felhős időre van kilátás. Elszórtan valószínű zápor. Az északnyugati szél megerősödik. 14–15 fok várható.

Szerdán északnyugat felől gyakran megnövekszik a felhőzet, de zápor csak néhol alakul ki. Sokfelé lesz erős a szél. 11–16 fok ígérkezik délután.

 

felhős eső zápor felhőzet
Kapcsolódó cikkek