BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
20240505_Magyar Péter Debrecen_HBN-4120240505 Debrecen
Magyar Péter Debrecenben tartotta anyák napi nagygy?lését.
Fotó: Molnár Péter MP
Hajdú-Bihari Napló HBN
Képen: Magyar Péter
jogász, Tisza párt alelnöke

Magyar Péter: nem leszünk békések a Hősök terén – videó

Magyar Péter egy kampánygyűlésen beszélt arról, nem biztos, hogy június 8-án békések lesznek Budapesten a Hősök terén tartott eseményük után.

Magyar Péter a napokban Újfehértón tartott kampánygyűlést, ahol ismét előállt azzal a teóriával, hogy a titkosszolgálatok blokkolják az internetelérést a rendezvényein – írta a Magyar Nemzet

20240505_Magyar Péter Debrecen_HBN-4120240505 Debrecen
Magyar Péter Debrecenben tartotta anyák napi nagygy?lését.
Fotó: Molnár Péter MP
Hajdú-Bihari Napló HBN
Képen: Magyar Péter
jogász, Tisza párt alelnöke
Magyar Péter a választásokról beszélt / Fotó: Molnár Péter 

Magyar Péter a rendezvényen előadott beszédében azt mondta, hogy a hatalom emberei joggal rettegnek tőlük. 

Eddig rettentő békések voltunk, de ígérem, hogyha ezt folytatják, akkor 2024. június 8-án nem leszünk annyira békések Budapesten a Hősök terén, és nem pár százan leszünk, hanem sok százezren, lehet, hogy milliónyian, és ott nem fogják tudni megállítani azt a tömeget

– hangsúlyozta Magyar Péter.

Ahogy azt korábban a Világgazdaság is megírta, Varga Judit már több mint egymillió néző által látott interjúját és Magyar Péter erre adott reakcióját követően a Mandiner közzétette a Magyar Péter-ügy teljes rendőrségi jegyzőkönyvét. Ebben megtalálható, hogy a hatóság részéről eljáró rendőr mit tapasztalt azon az ominózus decemberi napon, amelyről korábban a HVG-s Dezső András már beszámolt, és amelyről Magyar Péter hol azt állítja, hogy „hamis állítások tömkelegét tartalmazza”, hol azt, hogy „az egész történés egy megrendezett színjáték” volt. 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.