BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Választások 2024: Karácsony Gergely félreverte a harangokat – „Most akarják elcsalni a választást”

Karácsony Gergely semmilyen részletet, így bizonyítékot sem közölt annak kapcsán, hogy ki és hogyan próbálná elcsalni a választást. A Nemzeti Választási Bizottság egyelőre nem jelentette be a főpolgármester-választás végeredményét.

Zaklatott hangvételű Facebook-bejegyzést tett közzé Karácsony Gergely néhány perccel ezelőtt.

HZ1_108820240327 budapest  fovarosi kozgyules karacsony gergely havran zoltan magyar nemzet20240327 BudapestFővárosi KözgyűlésMegtartották a Fővárosi Önkormányzat Közgyűlésének ülését.Fotó: Havran Zoltán HZMagyar Nemzet MN A képen: Karácsony Gergely főpolgármester
Választások 2024: Karácsony Gergely félreverte a harangokat / Fotó: Havran Zoltán

A főpolgármester posztja a következő, ezt változtatás nélkül közöljük:

A tényadatok alapján a szavazatok botrányos körülmények között történt újraszámolása után is megnyertem ezt a választást. Most arról kapok híreket, hogy a Nemzeti Választási Bizottság fideszes többsége olyan jogászkodásba kezdett, amivel megpróbálják átfordítani az eredményt. Most akarják elcsalni a választást. Gyertek 6-ra az Alkotmány utcába!

Karácsony Gergely ezen kívül semmilyen részletet, így bizonyítékot sem közölt annak kapcsán, hogy ki és hogyan próbálná elcsalni a választást.

Közben a Nemzeti Választási Bizottság egyelőre nem jelentette be a főpolgármester-választás végeredményét.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.