Taylor Swift több száz millió eladott albummal a háta mögött a showbusiness egyik legsikeresebb szereplője. Az amerikai énekesnő új dalaival, dollármilliárdokat hozó kasszasikeres turnéival szinte folyamatosan jelen van a köztudatban. 

Taylor Swift SightingPERTH, AUSTRALIA - MARCH 4: Taylor Swift departs Perth Airport on March 4 2012, in Perth, Australia. (Photo by Faith Moran/GC Images)***Exclusive***4th March 2012Taylor Swift departs Perth for Adelaide on her private jet at  the Perth Domestic Airport in Perth Western Australia © BIG AUSTRALIA/ FAITH MORAN
Taylor Swift.  Fotó: Getty Images

Legutóbb azonban egyik magánrepülőgépe került az érdeklődés középpontjába, amelynek még regisztrációs száma (N898TS) az énekesnő születési évét (1989) és monogramját is tartalmazza.

Emellett a repülőgép a babona szerint szerencsétlennek vélt 13 -as számot viseli, amire az énekesnő elmondása szerint személyes oka van, és amelyben leginkább a véletlen játszott közre. Mivel 13-án született, péntek 13-án töltötte be a 13. születésnapját, első albuma 13 hét alatt lett aranylemez és a díjátadókon minden alkalommal a 13. sorban ült, amikor díjat nyert. Így talán érthető különleges kötődése ehhez a számhoz. Mindenesetre a Grammy-díjas énekesnő számára eddig csupa szerencsés dolgot hozott a mágikus 13-as szám, és ezért vált szinte a megszállottjává. 

 Dassault Falcon 900

A gép főkabinja fölé festett 13-as, a pazar belső, dönthető bőrüléseivel, továbbá csúcskategóriás gépekkel felszerelt konyhával és fürdőszobával nyújt luxuskényelmet. Swift gépének utaslistáján gyakran szerepelnek olyan hírességek, mint Emma Stone, Selena Gomez vagy Gigi Hadid. 

A stílusos magángép mellett van még két dollármilliókat érő repülőgépe, amelyeket elég gyakran használ a celeb barátok luxusutaztatására. Csak tavaly, közel kétszáz repülőutat tett meg az országban és a világ körül, amivel a legkevésbé sem vívta ki az éghajlatváltozás miatt aggódó közvélemény szimpátiáját, és ami miatt számos kritika is érte az énekesnőt.