A Revolut új, exkluzív, csúcskategóriás előfizetési csomagot dob a piacra Ultra néven, amely a tagsági szintjét tekintve megelőzi a fintechcég eddigi Plus, Premium és Metal csomagjait – derül ki a társaság hétfői közleményéből. Az új lehetőséggel a neobank luxuskedvelő, rendszeresen utazó felhasználóit célozzák meg, 

a csomag díja évi 198 600 forint, ám akik a havi helyett az éves díjazást választják, azok az első hónapban 5 százalékos pénzvisszatérítést is kapnak (igaz, ez maximálva van a havi csomag díjában). 

Wroclaw,,Poland,-,Aug,13,,2022:,Revolut,Credit,Card,Used
Fotó: Shutterstock

A tájékoztatás szerint a Revolutnak már globálisan 30 millió ügyfele van, akik közül az eddigi legexkluzívabb csomag mellett Európában és az Egyesült Királyságban 430 ezren döntöttek, míg Magyarországon 7 ezren választották a felsőkategóriát.

A csomaghoz platinabevonatú kártya jár, és az Ultra több elit kedvezményt is nyújt a Revolut szerint. 

A közlemény ezek közül a Financial Times, a NordVPN, a WeWork és a ClassPass céggel kötött partnerséget, a korlátlan díjmentes nemzetközi utalásokat, az 1,2 százalékos pénzvisszatérítést Revolut Pro-fizetések esetén és a nonstop ügyfélszolgálatot emeli ki.

Az Ultra plasztikok kizárólag Mastercard kártyák lesznek, és a csomag biztosítások sorát is magában foglalja. A friss Revolut-csomag előfizetői 1400 reptéri várótermet vehetnek igénybe korlátlan étel- és italfogyasztással. Azok a kártyatulajdonosok, akik a Revolut Szállások funkció segítségével foglalják le a hotelszobájukat, 10 százalékos visszatérítést is kaphatnak, emellett 2000 euróig extra Revolut-díj nélkül vehető fel készpénz az ATM-ekből. Sőt, az előfizetők a Revolut csökkentett kriptokereskedési díjaival bonyolíthatják le az ügyleteiket. 

Az új ajánlattal a fintechcég egy lépéssel közelebb került az American Express által kiadott Centurion kártyához, bár attól még mindig nagyon messze van.