Sokan szeretnének megismerkedni a befektetések világával, ugyanakkor nem tudják, hogyan fogjanak neki a részvényelemzésnek, befektetési tanácsadóra ugyanakkor nem szeretnének költeni, hogy segítse őket a biztos megtalálásában. Számukra lehet nagy segítség a Tykr tőzsdeszűrő, amely szinte mindenre képes, amit az ember egy elemzőtől elvár.

Data,Statistical,Index,Graph,On,Virtual,Screen,Concept,,,Businessman, részvényelemzés
Soha nem volt még ennyire könnyű a részvényelemzés.
Fotó: Shutterstock

Részvényelemzés, befektetési tanácsadás, portfóliókezelés egy alkalmazásban

Sokak számára a tőzsdei kereskedés egyet jelent a gyors meggazdagodást ígérgető fizetős szolgáltatásokkal, amelyek csak azok létrehozói számára hoznak profitot. A sikeres részvénybefektetések ugyanakkor általában nem gyorsan térülnek meg, hanem alapos utánajárás, részvényelemzés előzi meg őket, és fokozatosan juttatják az embert pénzhez. 

Ennek okán sokan teszik fel a kérdést: hogyan működik a részvényelemzés? Számukra a Tykr tőzsdeszűrő alkalmazás lehet az egyik legjobb kiindulási pont a befektetési világ útvesztőjében. 

Így állítja össze befektetési portfólióját 2023-ra a legjobb privátbankár

Az OTP Bank elemzői már tudják, mibe fektetik az ügyfeleik pénzét az idén. Nézzük, mit ajánlanak a privátbanki szakemberek!

A Tykr több mint 30 ezer részvényt képes elemezni: képes meghatározni, hogy egy adott papír túl alacsony áron forog-e, ezáltal jó vételt szolgáltatva , vagy pedig túlárazott, így kerülendő a megvétele. Az alkalmazás segítségével szűrni is lehet a részvényeket: piaci kapitalizáció, egy részvényre jutó eredmény, és sok más szempont alapján.

Hogyan fektessek be?

Ha a Tykr szűrőjén keresztül találtunk egy részvényt, amely elnyerte a tetszésünket és a tettek mezejére lépnénk, akkor jogosan merül fel a lépés egy újdonsült hozamvadász fejében, hogy hogyan is működik a részvényvásárlás folyamata. A Tykr erre is szolgál megoldással.

Az alkalmazás lépésről lépésre végigvezet a részvénykereskedés lépésein, értékes háttértudást is biztosítva mellé, hogy a szerencsefaktort minimalizálni tudjuk a befektetések terén. 

Ezek voltak a tavalyi év legjobb befektetései a tőzsdéken

Az az energia- és nyersanyagárak növekedése, valamint az ezzel összefüggő hozamemelkedés vezette a részvénypiacokat.

A Tykr ezenfelül egy beépített portfóliókezelőt is tartalmaz, hogy könnyedén átláthassuk a befektetéseinket, sőt, hozzáférést biztosít egy olyan fórumhoz is, ahol a befektetők kapcsolatba léphetnek egymással és megoszthatják a saját befektetési sikereiket, történeteiket és tippjeiket.