A CIG Pannónia csoport 3 plusz 3 évre szóló keretmegállapodást kötött a Vista Utazási Irodák Kft.-vel – jelentette be kedd reggel a honlapján a biztosító.

Funny,White,Lama,Standing,In,Machu,Picchu,Lost,City,Ruins
Funny white lama standing in Machu Picchu lost city ruins in Peru with green hills and stone walls on background with soft focus
Vista, utazási iroda, utazás, travel,
A Vistánál csak a CIG termékeit kínálják az utazni vágyóknak.
Fotó: Shutterstock

A hosszú távú együttműködés szerint a Vista Utazási Kft. vállalta, hogy valamennyi csatornáján élet- és nem életbiztosítási ágazatokba tartozó termékek (köztük az utas- és útlemondási biztosítások) terén kizárólag a CIG Pannónia csoport termékeit veszi igénybe, teszi elérhetővé az ügyfelei számára, továbbá közvetíti, értékesíti. 

A keretmegállapodás a felek várakozása szerint megteremti a hosszú távú együttműködésben rejlő szinergiák kihasználását, ennek érdekében a felek – együttműködésük pontos részletszabályait, módját, pénzügyi feltételeit, jogaikat és kötelezettségeiket meghatározva – vállalták, hogy szabályozott formában és módon célzott együttműködési megállapodás(oka)t hoznak létre. 

A CIG emlékeztet: a 2021. júliusában meghirdetett növekedési stratégiájának alappillére volt, hogy a következő öt év alatt teljes körű életbiztosítási és nem életbiztosítási termékportfólióval rendelkező, megbízható, meghatározó méretű és stabil hátterű biztosítóvá váljon, ehhez járulhat hozzá a mostani ügylet.

A CIG Pannónia részvényeivel a keddi kereskedés első fél órájában nem kötöttek üzletet, az év eleje óta 5,9 százalékkal emelkedett a kurzus.