Sportgazdaság

Féláron vonatozhatnak a Fradi hazai EL-meccseire

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti utazási kedvezményt biztosít az FTC hazai Európa Liga csoportkör mérkőzéseire belépőjeggyel rendelkező Fradi szurkolók számára.

A kedvezményt november 7-én az FTC–CSZKA Moszkva, november 28-án pedig az FTC-Espanyol Európa Liga csoportkör-mérkőzésre utazók vehetik igénybe. A meccsek Budapesten, a Groupama Arénában lesznek.

A belépőjeggyel rendelkező szurkolók bármely belföldi állomásról Budapestre az 50 százalékos alkalmi menettérti 2. kocsiosztályos kedvezményt úgy tudja igénybe venni, hogy a jegypénztárnál az FTC Európa Liga mérkőzésére szóló alkalmi menettérti jegyet kér Budapestre. Vásárláskor az utasnak a pénztárnál kell közölnie, hogy az FTC Európa Liga mérkőzésére utazik. Amennyiben pót- és helyjegyes vonattal utaznak, a felárat teljes áron meg kell váltani, kedvezmény csak az alapjegyre jár.

Fotó: Földi Imre/NS

Fontos tudnivaló, hogy az utazás legkorábban a mérkőzés napján kezdhető meg. A kedvezményes jegy visszautazásra akkor érvényes, ha a menetjegyet a mérkőzés helyszínén lebélyegeztetik, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani. Az utas a lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni, így összességében 50 százalékos kedvezmény igénybevételével utazik.

A menettérti jegyek lebélyegzése a Groupama Arénában történik, kizárólag a belépést követően.

A stadion B, C és D szektorainál a beléptető kapukhoz közel egy-egy MÁV-START-os pultnál hoszteszek várják azokat az FTC szurkolókat, akik szeretnék pecséttel érvényesíteni az 50 százalékos kedvezményt.

A pecsételésre a kapuk megnyitásától a stadion zárásáig lesz lehetőség. Aki elmulasztja a bélyegeztetést, a visszaúton köteles megfizetni az 50 százalékos és a teljes árú jegy közötti különbséget és az előírt pótdíjat. A kedvezmény igénybe vételéhez a mérkőzés másnapján legkésőbb 12 óráig meg kell kezdeni a visszautazást.

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek