Sajtóhírek szerint újabb érdeklődője van a Ferencváros labdarúgócsapatának legértékesebb játékosa, Aissa Laidouni iránt – szúrta ki az nb1.hu. A mértékadó Transfermarkt szerint 3,5 millió eurót érő tunéziai válogatott középpályás a Bajnokok Ligája főtáblájára hajtó zöld-fehérek egyik legjobbja, nem véletlen, hogy korábban francia élvonali klubok ajánlatáról is hallani lehetett.

A legfrissebb információk szerint az újabb jelentkező a török sztárcsapat, a Besiktas, amelynek aligha jelentene problémát kifizetni a Ferencváros által – állítólag – kért négymillió eurót.

Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi

A magyar bajnok és kupagyőztes a kazah Tobol ellen idegenben 0-0-s döntetlent játszott, és pontosan látszott, hogy míg ellenfele a bajnoki menetelés közben lépett pályára, addig az FTC-nek ez volt a szezonban az első tétmérkőzése. A visszavágót szerdán rendezik meg, amennyiben borulna a papírforma, akkor az Európa-konferencia-ligában, ha a selejtező későbbi szakaszában búcsúzik, akkor pedig az Európa-ligában folytathatja a Ferencváros, amelynek a BL-csoportkörig négy párharcot kell megnyernie.